Бой с бухалка и юмруци между водачи на бул.“България“ в Русе

Бой с бухалка и юмруци между водачи на бул.“България“ в Русе

Русе

Регионални новини / Русе 13 Views 0

Полицията разследва сигнал за скандал и сбиване между мъже, пътували в автомобили по бул.“България“ в Русе. Инцидентът е станал вчера в ранния следобед на около 100 метра след надлеза за кв. „Чародейка“ в посока София/.

Лек автомобил „Ауди А6“, управляван от 33-годишен мъж от Русе, се е движил зад кола „Ситроен Пикасо“ с водач на мъж на 60 г. Шофьорът на аудито настигнал другия автомобил, изравнил се с него и започнал да жестикулира. След това го изпреварил и го принудил да спре. 33-годишният водач излязъл от колата си с метална бухалка в ръка.

В ситроена били водачът и синът му на 38 години. Те също излезли навън, за да разберат какъв е проблемът. Шофьорът с бухалката се върнал, оставил я в автомобила си и отишъл при по-младия мъж, като след кратка разпра го ударил в областта на окото. Двамата се сбили, при което 60-годишният водач се опитал да ги разтърве. 33-годишният се върнал отново за бухалката и ударил с нея няколко пъти в областта на краката възрастния мъж, след което се качил в колата си и заминал.

Случаят е документиран във Второ РУ, като е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 325, ал.3, вр. ал. 1 от НК. 33-годишният русенец е установен и задържан в полицията за хулиганска проява. Работата по разследването на случая продължава.

Материалът Бой с бухалка и юмруци между водачи на бул.“България“ в Русе е публикуван за пръв път на Русе Медиа.

Comments