Лидерът на ИТН в Русе Светлин Стоянов “закопа” Цветанов заради апартаментите му

Лидерът на ИТН в Русе Светлин Стоянов “закопа” Цветанов заради апартаментите му

Русе

Регионални новини / Русе 48 Views 0

Непланирана предизборна среща в Русе хвърли бившия втори в ГЕРБ Цветан Цветанов в неприятен конфуз, разказа пред Lupa.bg водачът на листата в дунавския град от Има такъв народ и екс шеф на комисията за контрол на спецслужбите в НС Светлин Стоянов.

Миналия четвъртък щабовете на ИТН и на новата коалиция НОД между Петър Москов и Цветанов се засекли ненадейно в центъра на Русе. Стоянов обясни, че с анестезиолога се познавали от над 20 години и логично, не скрили приятелското отношение помежду си. Не така обаче протекъл разговорът между канидата на Слави Трифонов и лидера на “Републиканци за България”.

Стоянов решил да го захапе заради имотното му състояние:

“Цветанов идва и ми пъха в ръцете брошурата с номера им. Не се сдържах и го попитах: “Тази седмица какво символизира?”. А той репликира: “Това е седем, еврейско число, символ…”, след това мина през дните на седмицата и стигна до филма “Седем години в Тибет”. Отвърнах му с думите: “А според мен, г-н Цветанов, тази седмица символизира броя на апартаментите, които притежавате”.

По думите на Стоянов някогашният силов вицепремиер останал безмълвен. Както е добре известно, Цветанов си тръгна от министерския пост с богата имотна декларация пред Сметната палата.

Материалът Лидерът на ИТН в Русе Светлин Стоянов “закопа” Цветанов заради апартаментите му е публикуван за пръв път на Ruse news - Новини от Русе и региона.

Comments