Открити са дефекти в новото осветление на една от алеите в Парка на младежта

Открити са дефекти в новото осветление на една от алеите в Парка на младежта

Русе

Регионални новини / Русе 58 Views 0

Време за прочитане: < 1 мин.

След проверка са открити дефекти в новото осветление на една от алеите в Младежкия парк, изградено по проект „Реконструкция и рехабилитация на пешеходна среда и изграждане на зони за обществен отдих“. Изискано е от изпълнителя да възстанови осветлението в срок от една седмица, съгласно гаранционната му отговорност;

Извършен е оглед на действителното състояние на пътни и тротоарни настилки по ул. „Св. Димитър Басарбовски“ преди стартиране на проекта на ВиК с цел контрол по възстановяването им след приключване на ремонта;

Във връзка с мащабния проект на „ВиК ООД – Русе“ за подмяна на магистрални водопроводи са направени огледи по трасето над бул. „България“ за освобождаване от незаконно изградени постройки преди започване на строително-монтажните работи от изпълнителя на ВиК дружеството.

В момента се извършва ремонт на офисите на „Местни данъци и такси“ в сградата на Община Русе на ул. „Котовск“ 1;

Изготвен е договор и ще бъдат подменени 2 газови котела в сградата на Младежкия дом на ул. „Райко Даскалов“ в Русе, както и е извършен ремонт разширителен съд на абонатна станция в ЦДГ „Синчец“.

Община Русе кандидатства за финансиране на газификация на боксовата зала, като през тази седмица са подадени допълнително поискани документи.

сн. Архив

Материалът Открити са дефекти в новото осветление на една от алеите в Парка на младежта е публикуван за пръв път на Rousse.Info - Новини и събития от Русе и Русенска област.

Comments