SAMSUNG Galaxy Buds2 при покупка на телефон SAMSUNG от Теленор до края на декември

SAMSUNG Galaxy Buds2 при покупка на телефон SAMSUNG от Теленор до края на декември

Русе

Регионални новини / Русе 24 Views 0

Време за прочитане: < 1 мин.

Всички клиенти на Теленор, закупили смартфон от серията Galaxy S21, Z Flip3, Z Fold3, S20 FE на SAMSUNG, получават в комплект с устройството и ултра модерните и практични SAMSUNG Galaxy Buds2. Комплектът може да бъде взет с всички планове на оператора, както и при свободна покупка, и се предлага до 31 декември.

Безжичните слушалки SAMSUNG Galaxy Buds2, освен визия на изтънчено бижу, съчетават в себе си и много ключови характеристики, които позволяват премиум изживяване. Вградените два микрофона разпознават околния шум, докато Active Noise Cancellation блокира нежеланите фонови звуци до 98%. В допълнение слушалките разполагат и с шест различни настройки на еквалайзера, за да намерят своя собствен перфектен звук. Дълготрайният живот на батерията осигурява до пет часа време за възпроизвеждане и още 15 с напълно зареден калъф.

Повече за актуалните оферти на оператора можете да откриете на страницата на www.telenor.bg.

За повече информация можете да ни следите в LinkedIn, Facebook, Instagram и на telenor.bg

Материалът SAMSUNG Galaxy Buds2 при покупка на телефон SAMSUNG от Теленор до края на декември е публикуван за пръв път на Rousse.Info - Новини и събития от Русе и Русенска област.

Comments