"Сток плюс" продаде 841 дка пасища над Сухиндол по 1 000 евро на декар

"Сток плюс" продаде 841 дка пасища над Сухиндол по 1 000 евро на декар

Имоти

Бизнес и финанси / Имоти 48 Views 0

Целта на купувача е изграждането на фотоволтаици

Comments